/

  Villa Verde

   

  Voor degene die willen blijven slapen hebben we een uit hout opgetrokken vakantiehuisje met een apart stukje tuin, zo opgezet dat u hier ongestoord  kunt genieten, met of zonder huisdier.

   

  Het huisje is ruim van binnen en heeft een lekker tweepersoonsbed op de vide. De keuken is ruim voldoende uitgerust voor het bereiden van een lekkere maaltijd. U kunt gebruik maken van een oven, een magnetron, een koelkast en u heeft beschikking over voldoende serviesgoed. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder heeft u de beschikking over een zithoek met tv, stereo, wifi en een boekenkast met voldoende boeken en spelletjes u mee te vermaken. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.  

  Naast dit alles is er een gezellig houtkacheltje en kunt u zelf buiten een blokje hakken. Voor de mindere stookvogels onder ons is er ook een CV aanwezig zodat alles kan en niks hoeft tijdens het verblijf.

   

  Een ontbijtje kunt u eventueel bij ons bestellen. Dit bestaat elke keer uit iets anders en heeft al velen voor u tevreden de dag doen beginnen!