/

    Casa Vita Verde

    CASA VITA VERDE is een (rookvrije) B&B in het buitengebied van de mooie Achterhoek. De B&B bevindt zich in een vrijstaand houten gebouw met een afgesloten prive tuin met eigen ingang. Dit is een comfortabele plek voor een aangenaam verblijf in de mooie Achterhoek. De B&B heeft een slaapvide met stahoogte in het midden en een vaste trap met een comfortabel bed met 2 binnenveringmatrassen en verstelbare lattenbodems( 180x200). Naar wens opgemaakt met 1 of 2 dekbedden ( graag bij reservering doorgeven).

    Verder heeft u de beschikking over een zithoek met tv, stereo, wifi en een boekenkast met voldoende boeken en tijdschriften om heerlijk te ontspannen. In de open keuken heeft u de beschikking over een magnetron, oventje, koelkast en voldoende serviesgoed. Verder staat er een koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.  De B&B heeft naast een CV een houtkachel ( hout incl.) voor een gezellige sfeer in de koude maanden. Ook wifi, tv en stereo zijn aanwezig. Voor uw fietsen heeft u de beschikking over een eigen afgesloten berging met stroom.

    Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in 2 manden middels een ontbijtloketje. U kunt hier dan desgewenst binnen of bij mooi weer buiten in uw eigen tuintje van genieten.

    Honden zijn van harte welkom in de B&B en de bijbehorende afgesloten prive tuin.