/

  home

   

  Eric Halmans en Dini van Alfen zijn als ondernemers echtpaar de drijvende kracht achter Vita Verde tuinen.  

  Wat een geweldige dag hebben we gehad op zondag 25 juni. Kijk op onze facebookpagina onder contact voor sfeerplaatjes.                                                                                                                                                             

   

  Wat een geweldige dag hebben we gehad op zondag 25 juni. Kijk op onze facebookpagina onder contact voor sfeerplaatjes en de lotnummers waarop een prijs is gevallen. Afhalen van prijzen op zaterdag 1 en zondag 2 juli in de theetuin, of na telefonisch overleg op een ander moment.

  Zondag 25 juni  2017 staat de theetuin in het teken van Gambia. Van 11.00-18.00 uur zijn er activiteiten, pitfire stoken door Mieke Kaaijk ( primitieve stooktechniek waarbij keramiek wordt gebakken in een open vuur in een kuil in de grond), s'morgens speelt het saxophoon kwartet Saxophone4ladies, s'middags zijn er de djembe klanken van Jakaranda,  rommelmarkt , keramiek , Gambiaanse souvenirs en uiteraard lekker eten en drinken .
  We hopen op een grote opkomst en willen er een gezellige dag van maken . De totale opbrengst van deze dag zal worden gebruikt voor het inrichten van een skill center 350 km landinwaarts in Julangel.
  Hier staan prachtig gebouwen waar veel jongeren een praktijkopleiding zouden kunnen volgen , maar het ontbreekt er aan alle middelen . Ons doel is in eerste instantie te zorgen voor de inrichting van dit Skill Center en er daarna ook langdurig samen te gaan helpen. Tot zondag 25 juni !!